Hirdetés

epitesz.lap.hu / Pest megye

Pest megye

építészeti-, belsőépítészeti tervezés

Teljes körű építőipari generál kivitelezést és szolgáltatást nyújtunk családi házak építése, valamint társasházak és kereskedelmi ingatlanok kivitelezésére. Megrendelőink igénye szerint vállaljuk ingatlanok, kulcsrakész állapotú építését. Generálkivitelez

Építkezés, felújítás ISO minősítéssel

építészeti tervezés, látványtervezés, design

Benkő Roland o.é.m.

Építészeti tervezés, belsőépítészet, látványtervezés, műszaki tanácsadás

Családi házak, irodaépületek, ipari létesítmények tervezése, kivitelezése

Cégünk építész tervezőként, projekt menedzserként és műszaki ellenőrként képviseli megrendelőink érdekeit. Egy építési projekt szemlélhető műszaki, pénzügyi és jogi szempontból is, a szerteágazó információk biztos tudás nélkül nehezen rendszerezhetőek, ezért nagyon fontos a szakértelem. Cégünk ezért arra a feladatra vállalkozik, hogy segítséget nyújtson a Beruházónak fentiekben.

építészeti tervezés, tanácsadás

Építészeti, belsőépítészeti tervezés, látványterv készítés

Építkezés előtt áll? Nem tudja hogyan válasszon építészt? Számtalan cikket elolvasott, de még nem tudott dönteni? A megoldás karnyújtásnyira van. Ha izgalmas otthonra vágyik, ahová örömmel térhet haza a család minden tagja, akkor nézze meg ezt az oldalt! Háztervek, alaprajzok, ötletek egy helyen. Ha Ön is olyan otthonra vágyik, ahová szívesen térnek haza nap, mint nap, akkor érdemes beszélgetnünk.

Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. sok fajta tanúsítás kiállításával nyújt szolgáltatást Önnek, köztük az energetikai tanúsítványéval is. A vizsgálat során felmérik az épület energia jellemzőit. Amennyiben igény van rá, végre hajtják a felvonók energia tanúsítását is. Az épület energetika mérés során hőkamerás állapotfelmérést is végeznek.

építészeti, statikai és generáltervezés

Artrad Mérnöki Iroda

építészet tervezés, családi és társasházak

Épülettervezés, 3D látványtervezés, lakóépületek, középületek, ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági, logisztikai csarnokok, és egyéb épületek tervezése, műszaki ellenőrzése, szakvélemény készítése. Energiatakarékos épületek, passzívházak tervezése, az egész országban. Komplex tervek, kiviteli tervek, költségvetések készítése. Tekintse meg honlapunkat. Várjuk érdeklődését.

Családi ház tervezés Gödöllő, Szada, Isaszeg

Építészeti műszaki tervdokumentáció készítése hatósági engedélyezéshez

építészeti tervek (engedélyezési, kiviteli), látványtervek, műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, műszaki szaktanácsadás

Építészeti tervezés, generáltervezés, műszaki ellenőrzés, beruházás szervezés, beruházás lebonyolítás, beruházás előkészítése, kivitelezési szerződés megkötésénél közreműködés, költségtervezés, költségvetés készítése, banki független mérnöki tevékenység,

építészeti tervezés, kivitzelezés

építészet , belsőépítészet

Építészeti tervezés, szolgáltatások.

Energiatakarékos házak tervezésében és kivitelezésében rendelkezünk gyakorlati tapasztalatokkal. Azon dolgozunk, hogy a modern és hagyományos építőanyagok együttes felhasználásával, valamint a fosszilis és megújuló energiahordozók párosításával környezetkímélő, értéktartó és gazdaságosan fenntartható otthonokat teremtsünk.

Építészeti tervezés és családi ház generálkivitelezés

Quartier Építésziroda építészeti tervezéssel foglalkozik, Kalivoda Árpád építészmérnök, vezető építész tervező vezetésével. Generál tervezési feladatként vállalja családi házak, középületek, szociális intézmények tervezését. Célunk a funkció, megrendelő és a tervező gondolatai, valamint a művészeti intuíció ötvözése.

Teljeskörű építészeti tervezés.

Építészeti tervezés családi háztól az ipari üzemig. Építési engedélyezési, műszaki-kiviteli tervdokumentációk készítése, talajmechanikai vizsgálatok, fúrások, talajmechanikai szakvélemények készítése. Műemléki épületek felmérése, tervezése. .

Új ház építésében gondolkodik? Átalakítaná, bővítené otthonát vagy irodáját? Tanácstalan, mert nem tudja milyen feladatok állnak Ön előtt? Forduljon hozzánk bizalommal! Megtervezzük, koordináljuk és levezényeljük az építkezést az első ceruzavonástól az átadásig. Weboldalunkon minden olyan információt összegyűjtöttünk, amellyel segítségére lehetünk mind a tervezés, mind a kivitelezés területén.

Szőcs László Zsombor építész, építészmérnök - belsőépítészet, bútortervezés.

Hogyan takaríthat meg Önnek milliókat egy építész már a tervezés fázisában?

Engedélyezési tervek, műszaki felügyelet, lakberendezés, stb.

Cégünk családi házak tervezésével foglalkozik. Ha építkezne, tervrajzra van szüksége, állunk rendelkezésére. Kedvező árak, rövid határidővel. Tevékenységi körünkbe tartozik a felelős műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés, energetikai tanúsítvány készítése, szakmai tanácsadás. Szeretettel várjuk honlapunkon.

Az 1992-ben alakult érdi Völgy Építész Stúdió Építő és Szolgáltató Bt. tevékenységi köre lakóházak és középületek tervezésétől műszaki vezetésig és fővállalkozásban végzett kivitelezésig, valamint építésügyi szakmai tanácsadásig terjed.

Meghatározás:

A hazai építészeti szolgáltatásokat (tervezés, szakértés) kínáló oldalak gyűjteménye. A kapcsolódó szakterületekkel érintőlegesen foglalkozik, ezekhez ajánljuk az itt is hivatkozott társoldalainkat.

A hazai építészeti szolgáltatásokat (tervezés, szakértés) kínáló oldalak gyűjteménye. A kapcsolódó szakterületekkel érintőlegesen foglalkozik, ezekhez ajánljuk az itt is hivatkozott társoldalainkat.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Pest megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés